29 Mart 2012 Perşembe

Ateistler Daha İyi Seks Yapıyor

Vay canına: Ateizmin böyle br yan etkisi olduğunu bilmiyordum.

Ben o bildiğiniz ateistlerden değilim, çünkü artık seks yapmaktan pek hoşlaşmıyorum. Yoruldum yahu. Ya emeklilik, ya da ‘sabotaaaj’.

Efenim mesele şu imiş:

“ABD’de Kansas Üniversitesi’nde yapılan ‘Sex and Secularism’ (cinsellik ve laiklik) adlı araştırmada, ateistlerin bir dine inananlara göre seks yapmaktan daha fazla haz aldıkları ortaya çıktı.

Araştırmada her iki grubun da mastürbasyon ve oral seks yaptığı, porno film izlediği, ancak bir dinin mensubu olan kişilerin inançlarından ötürü seksten yeteri kadar zevk alamadığı ve ilişkiden sonra pişmanlık yaşayabildikleri belirlendi.

Bunun yanında dine inanmayan kişilerin cinsel fantezilerini utanmadan paylaşabildikleri saptandı.”


Bu bizim ateistler için geçerli olmasa gerek, çünkü ateist de olsa Türk erkeği kadını yürüyen bir delik olarak görür, Türk kadını ise ölü inek gibi orada yatar öylecene.

Ancak işi düşünce yanı önemli:

Bugün din dünyadaki en büyük baskı aracı. Papa 21. Yüzyıl’da bile doğum kontrolü için fetva verebiliyor. En büyük hristiyanlık grubu olan katoliklikte boşanma zor. E, tek kadın veya tek erkekle de bu işin ömür boyu doyumlu sürmesi gözlemlere göre mümkün değil.

Tüm davranışlarda olduğu gibi dürüstlüğü savunurum: Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün. Bu geniş bilgi dağarcağında kimse kimsenin yalanını yutmuyor zaten. Seks konusunda da hiç mi hiç yutmuyor.

Sorun, insanların bu zamanda bile aşkla seksi birbirinden ayıramaması ve bir de aşkın ömrünün olduğunu kabul edememesi. Bu gerçeklere göre, yaşamını istediğin gibi yönlendir. Yalana gerek yok.

Aile kurumu zaten bitti. Geriye bireyler kaldı. Türkler’in olmayı öğrenemediği şey yani.

Birey olamadıktan sonra, ateist de olsan, sekste kasarsın. Komplekslerin olur, söyleyemediğin beklentilerin olur. Sonuçta seks de, aşk da yalan rüzarına döner.

(21 Mayıs 2011)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder